Φανατικός οπαδός της Άρσεναλ θάφτηκε με φανέλα της Τσέλσι – Άναυδος έμεινε και ο ιερέας

Ένα λάθος σε μια κηδεία φανατικού οπαδού της Άρσεναλ άφησε άναυδο μέχρι και τον ιερέα.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες απεβίωσε ένας φανατικός φίλαθλος της Άρσεναλ. Τελευταία του επιθυμία ήταν να θαφτεί φορώντας μια φανέλα των «κανονιέρηδων» και έτσι η κοπέλα του ανέλαβε να την ικανοποιήσει.

Μόνο που δεν πήγαν όλα όπως τα είχε σχεδιάσει ο Ντέιβιντ, καθώς η κοπέλα του μπερδεύτηκε και στο τέλος τον έντυσε με φανέλα της Τσέλσι. Όπως εξήγησε αργότερα στο Twitter η ανιψιά του, δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την ενδυμασία, ενώ ακόμη και ο ιερέας έμεινε άναυδος.

«Ο θείος μου Ντέιβιντ, ένας ισόβιος οπαδός της Άρσεναλ, πέθανε το Σάββατο. Ως τελευταία του επιθυμία ήταν να θαφτεί στα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας κι έτσι αποφασίσαμε να τον θάψουμε με τη φανέλα των Gunners. Η κοπέλα του όμως επέλεξε προσεκτικά τη λιγότερη φορεμένη φανέλα από τη συλλογή του. Σήμερα, φτάσαμε στο γραφείο τελετών. Ο Ντέιβιντ κηδεύεται με τη φανέλα της Τσέλσι. Να πούμε βέβαια ότι ήταν μια εκτός έδρας φανέλα της Τσέλσι από το 2003 περίπου – όταν η Emirates ήταν ο χορηγός και των δύο ομάδων. Ετσι μπερδεύτηκε. Κάποιος πρέπει να του την αγόρασε για αστείο. Αλλά ειλικρινά, αυτό μετέτρεψε μια πολύ θλιβερή κατάσταση σε ξεκαρδιστική σήμερα », ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ανέφερε πως και μέχρι και ο ιερέας που γνώριζε τον Ντέιβιντ απόρησε με την επιλογή της φανέλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ