Φαν του Χάρι Πότερ “τρελάθηκαν” με νέα κομμένη σκηνή από την 4η ταινία – ΒΙΝΤΕΟ

Οι φαν του Χάρι Πότερ, τώρα που έχουν μείνει στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού, βρήκαν την ευκαιρία να ξαναδιαβάσουν τα επτά βιβλία και να ξαναδούν τις 8 ταινίες του αγαπημένου τους μάγου.

Μπορεί τα βιβλία να είναι δύσκολο να τα αποστηθίσει κανείς ολόκληρα, αλλά οι πραγματικοί φαν ξέρουν όλες τις ατάκες και όλες τις σκηνές και από τις οκτώ ταινίες του franchise.

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μία αναστάτωση στα social media, καθώς μία φαν “ανακάλυψε” μία κομμένη σκηνή από την 4η ταινία, η οποία δεν είχε προβληθεί στους κινηματογράφους, αλλά ούτε στα DVD. Στην επίμαχη σκηνή από την ταινία “Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς”, όλοι οι μαθητές βρίσκονται στη μεγάλη αίθουσα του Hogwarts και υποδέχονται τους μαθητές των άλλων σχολείων μαγείας, Durmstrang Institute and Beauxbatons Academy of Magic, για να διαγωνιστούν στο Τρίαθλο μαγείας.

Τότε ξεκινάει η κομμένη σκηνή με όλους τους μαθητές να τραγουδάνε το τραγούδι του σχολείου Hogwarts, “Hoggy Warty Hogwarts”. Το βίντεο με την κομμένη σκηνή έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 450,000 προβολές και 65.000 likes.

Στα χιλιάδες σχόλια κάτω από το βίντεο, οι φαν του Χάρι Πότερ αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν δει ποτέ αυτή τη σκήνή.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

@kristinamarieclairePart of a video to my cousin, another big HP watcher. I was thrown for a loop when this happened it’s a little cringe ngl ##harrypotter ##hp♬ original sound – kristinamarieclaire

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ