Έχετε πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην καθαίρεση του Τραμπ; Η αμοιβή είναι 10 εκατ. δολάρια

Ο Λάρι Φλιντ, ο εκδότης του αμερικανικού πορνογραφικού περιοδικού Hustler, ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει αμοιβή ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε όποιον του παράσχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην καθαίρεση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

“Δεν περιμένω να τον καταδώσουν οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι του αλλά είμαι αισιόδοξος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν πράγματα για αυτόν και για τους οποίους δέκα εκατομμύρια δολάρια είναι πολλά λεφτά” γράφει ο Φλιντ σε μια ολοσέλιδη καταχώρισή του στην εφημερίδα Washington Post.

Ο Φλιντ υπενθυμίζει ότι είχε προσφέρει στο παρελθόν ένα εκατομμύριο δολάρια για πληροφορίες που βοήθησαν να πληγεί η καριέρα δύο Ρεπουμπλικανών πολιτικών. “Δεδομένης της παρούσας κρίσης, ανέβασα την αμοιβή στα σέκα εκατομμύρια δολάρια και να είστε σίγουροι ότι σκοπεύω να πληρώσω το σύνολο του ποσού”, συνεχίζει.

Η επικεφαλίδα αυτής της “αγγελίας”, γραμμένη εξ ολοκλήρου με κεφαλαία, αναφέρει: “Δέκα εκατομμύρια δολάρια για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στην καθαίρεση και την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από τον Λευκό Οίκο”.

Ο Λάρι Φλιντ αμφισβητεί τη νομιμότητα της εκλογής του Τραμπ στην προεδρία, κάνοντας λόγο κυρίως για μια πιθανή αθέμιτη σύμπραξή του με τις προσπάθειες της Ρωσίας να επηρεάσει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Αναφέρεται επίσης στο “σαμποτάζ” της συμφωνίας του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή αλλά, όπως τονίζει σχολιάζοντας την πρόσφατη κρίση με τη Βόρεια Κορέα, “το πιο ανησυχητικό είναι ότι, πριν από την Αποκάλυψη που θα προκύψει από την κλιματική αλλαγή, ο Τραμπ θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο”.

“Μια καθαίρεση θα προκαλούσε μια χαοτική και αμφιλεγόμενη κατάσταση αλλά η εναλλακτική λύση, δηλαδή τρία ακόμη χρόνια αποσταθεροποιητικής δυσλειτουργίας, είναι χειρότερη” καταλήγει.

Στην καταχώριση δίνεται μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας τηλεφωνικός αριθμός με τον οποίο θα μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι τις δύο επόμενες εβδομάδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ