Έξαλλοι οι δημοσιογράφοι με τον Obama

 Έξαλλοι οι δημοσιογράφοι με τον Obama

 

Έξαλλος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος της Αμερικής με τον Πρόεδρο της. Όλα ξεκίνησαν από ένα παιχνίδι γκολφ με τον Tiger Woods την προηγούμενη Κυριακή στη Φλόριντα. 

Ο Λευκός Οίκος και ο Barack Obama έχουν τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους απ’  όλα τα μέσα, οι οποίοι ακολουθούν τον Πρόεδρο σε ό,τι κι αν κάνει.

Αυτή τη φορά, όμως, οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως, αφού το επιτελείο του Προέδρου δεν τους άφησε να είναι στο χώρο, όπου έπαιξε γκολφ με τον Tiger Woods, o οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εμπλακεί και σε πολλά σκάνδαλα με ροζ περιεχόμενο.

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο σύλλογό τους  και ο πρόεδρός τους προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις: ” Μπορώ να πω ότι ένας μεγάλος αριθμός των μελών μας από εφημερίδες, ραδιόφωνα, ηλεκτρονικά μέσα και τηλεόραση, εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, επειδή δεν είχαν πρόσβαση στις ενέργειες του προέδρου το σαββατοκύριακο”.

Και συνεχίζει τονίζοντας: ” Υπαρχει μια πολύ απλά αλλά σημαντική αρχή και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε γι΄αυτή: διαφάνεια”.

Από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία: ” Η πρόσβαση του Τύπου είναι απολύτως συνεπής με την πρόσβαση που είχε επιτραπεί και στις προηγούμενες προεδρικές εκδρομές για γκολφ”.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κυκλοφορήσει καμία φωτογραφία από τη συνάντηση του Barack Obama και του Tiger Woods.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ