Εξαφάνιση Μαντλίν: Έξαλλοι οι γονείς της με τις γερμανικές Αρχές – ΦΩΤΟ

Με κατηγορηματικό τρόπο οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν, που εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο στις 3 Μαΐου 2007, διαψεύδουν την πληροφορία ότι οι Γερμανοί εισαγγελείς τους απέστειλαν επιστολή όπου τους ενημερώνουν ότι η κόρη τους είναι νεκρή. Οι ερευνητές επιμένουν ότι έστειλαν το γράμμα αλλά οι ΜακΚαν υπογραμμίζουν ότι δεν έχουν λάβει κάτι, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει μία ιδιότυπη κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο Τζέρι και η Κέιτ ΜακΚάν, σε μια οργισμένη αντίδραση, εξέδωσαν ανακοίνωση όπου αναφέρουν: “Η ευρέως διαδεδομένη είδηση ότι έχουμε λάβει επιστολή από τις γερμανικές Αρχές όπου μας ενημερώνουν ότι υπάρχουν ενδείξεις ή αποδείξεις πως η Μαντλίν είναι νεκρή, είναι ψευδής”.

Όλη η ανακοίνωσή τους, που αναρτήθηκε στο site, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα σχόλια που διατύπωσε χθες ο επικεφαλής της γερμανικής Εισαγγελίας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς. Όπως υπογράμμισε αυτός στην ανακοίνωσή του: “Έχουμε συγκεκριμένα στοιχεία ότι ο ύποπτος έχει σκοτώσει τη Μαντλίν, κι αυτό σημαίνει ότι είναι νεκρή. Οι γονείς έχουν ενημερωθεί ότι η γερμανική αστυνομία έχει αποδείξεις πως είναι νεκρή αλλά δεν τους έχουν πει τις λεπτομέρειες”. Η Κέιτ και ο Τζέρι δεν έχουν εγκαταλείψει την ελπίδα να βρουν τη Μαντλίν, που χάθηκε από το κρεβάτι της στην Πράια ντα Λουζ, το 2007. Η υπόθεση πήρε νέα τροπή έπειτα από 13 χρόνια όταν βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο έγκλειστος σε γερμανική φυλακή Κρίστιαν Μπρίκνερ, ένας Γερμανός παιδόφιλος.

Η Κέιτ και ο Τζέρι έχουν παραμείνει σχετικά σιωπηλοί από τότε που η έρευνα απέκτησε νέα πνοή αλλά σήμερα ξέσπασαν μέσω του site τους κατά των Γερμανών εισαγγελέων.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ