Εύα Λονγκόρια: Βάπτισε την κόρη του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ – ΦΩΤΟ

Με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο σφράγισαν την πολύχρονη φιλία τους η Εύα Λονγκόρια και η Βικτόρια Μπέκαμ καθώς η γνωστή ηθοποιός έγινε νονά της 8χρονης κόρης της διάσημης τραγουδίστριας και σχεδιάστριας μόδας.

Η 8χρονη Χάρπερ Σέβεν, μαζί με τον 14χρονο αδελφό της Κρουζ, βαφτίστηκαν πριν από λίγες μέρες στην Holy Trinity Church στο Λονδίνο και φυσικά νονά της Χάρπερ ήταν η Εύα Λονγκόρια που της έχει μεγάλη αδυναμία.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο Soho Farmhouse, με εκλεκτούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz, όπως ο Guy Ritchie, ο Phil Neville, ο Marc Anthony και πολλοί ακόμη.

Μια βδομάδα μετά τη βάπτιση, η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την κόρη της και την πνευματική της μητέρα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πριν μια εβδομάδα γιορτάσαμε την πιο μαγική βάφτιση του Κρουζ και της Χάρπερ Σέβεν. Η Εύα Λονγκόρια είναι η πιο καλή νονά. Φιλιά σε εκείνη και τον γιο της Σάντι. Σας αγαπάμε πολύ».

Αμέσως μετά, η Εύα Λονγκόρια αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Βικτόρια δηλώνοντας ευλογημένη που έγινε μέλος της οικογένειας της φίλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ