Eurovision junior: Νικήτρια η Αρμενία με τη Malena και το Qami Qami – BINTEO

Ολοκληρώθηκε ο 19ος διαγωνισμός της Junior Eurovision με μεγάλη νικήτρια την Αρμενία με τη Malena και το Qami Qami.

Με μια εξαιρετική διοργάνωση, η οποία παρά τα όποια προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι Γάλλοι διοργανωτές μας μετέφεραν το κλίμα των Χριστουγέννων. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό επίπεδο των τραγουδιών, ο φετινός διαγωνισμός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους της ανήλικης διοργάνωσης.

Ο τελικός ξεκίνησε με την περσινή νικήτρια valentina να μας υποδέχεται στο Παρίσι και το διαγωνισμό της Junior Eurovision από τη σκηνή του La Seine Musicale. Ακολούθησε η παρέλαση των χωρών με αλφαβητική σειρά, με το γνωστό ντουέτο DJ Ofenbach να δίνει τον παλμό. Παρουσιαστές του σόου ήταν η Élodie Gossuin, η Carla και ο Olivier Minne, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους στη σκηνή και υποδέχτηκαν το κοινό στο Παρίσι, την πόλη της αγάπης, της μουσικής και της φαντασίας, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Μεγάλη νικήτρια του 19ου διαγωνισμού της Junior Eurovision 2021 αναδείχτηκε η Αρμενία με 224 βαθμούς (115 από τις επιτροπές και 109 από το κοινό). Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Πολωνία με 218 βαθμούς και τρίτη η Γαλλία με 187 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δείτε το τραγούδι που νίκησε:

Πηγή: ogaegreece.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ