Έτσι θα είναι ο Άγιος Βασίλης το 2030 – ΒΙΝΤΕΟ

Πώς θα είναι ο Άγιος Βασίλης, το έλκηθρο, οι βοηθοί του και τα δώρα στα μικρά παιδιά το 2030; Ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης παρουσίασε πώς θα είναι ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών σε μερικά χρόνια από τώρα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Οι νέες τεχνολογίες και οι εφευρέσεις του σήμερα δεν διευκολύνουν μόνο τις ζωές μας, αλλά αναμένεται να εκμοντερνίσουν και την δουλειά του Άγιου Βασίλη.

Όταν οι τάρανδοι που σέρνουν το έλκηθρό πάρουν τη σύνταξη τους, όταν τα ξωτικά που βοηθούν τον Άγιο Βασίλη κουραστούν, τότε ο άγιος Βασίλης θα κυκλοφορεί με ένα σούπερ ηλεκτρικό ελικόπτερο και τα ξωτικά θα αντικατασταθούν με ολοκόκκινα drones.

Τα δώρα στα μικρά παιδιά δεν θα έχουν καμία σχέση με τα σημερινά. Το 2030, το πιο αγαπημένο παιχνίδι των παιδιών αναμένεται να είναι ένα πουλόβερ που όποιος το φοράει θα γίνεται αόρατος. Ακόμα και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που γνωρίζουμε σήμερα. Με την βοήθεια ειδικών προβολέων ο καθένας θα μπορεί να στολίζει το γιορτινό δέντρο του όπως επιθυμεί.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: lci.fr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.