Εταιρεία αθλητικών ειδών θα ράψει φόρμες με το λογότυπο του Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο διευθυντής της ρωσικής εταιρείας «Uniform Atelier» Ντμίτρι Σίσκιν να ράψει για τον ίδιο αθλητικές φόρμες, από την συλλογή αθλητικών ρούχων Putin Team την οποία παρουσίασε το 2019, με σκοπό να διαφημίσει τα προϊόντα της ρωσικής εταιρείας.

«Θα ήθελα πολύ να σας προτείνω, να δημιουργήσω για εσάς αθλητικές φόρμες από την συλλογή αυτή. Σαν άνθρωπός που σας αρέσει ο αθλητισμός, ελπίζω ότι θα δεχθείτε την πρότασή μου, υποστηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την εγχώρια παραγωγή», είπε ο Σίσκιν απευθυνόμενος στον Ρώσο πρόεδρο, κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης για την κατάσταση στην ελαφρά βιομηχανία της οποίας προήδρευσε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα είναι πολύ καλό» απάντησε ο Ρώσος πρόεδρος και προσέθεσε χαμογελώντας «Για την τιμή, ελπίζω να συμφωνήσουμε».

Η ρωσική εταιρεία αθλητικών ειδών «Uniform Atelier» παράγει αθλητικές φόρμες για επαγγελματίες αθλητές, όπως και στολές για σκι. Τα προϊόντα της τα διαθέτει στην εσωτερική αγορά, αλλά εκτελεί παραγγελίες και για ευρωπαϊκές εταιρίες αθλητικών ειδών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.