Έστελνε λουλούδια στην αγαπημένη του, για να καλύψει την απιστία του – Πώς πιάστηκε ο “άτακτος” ναύτης – ΦΩΤΟ

Ένας “άτακτος” ναύτης του βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού της Βρετανίας πιάστηκε στα πράσα να απατά την αγαπημένη του η οποία έλαβε βίντεο από έναν άγνωστο όπου απεικονιζόταν ο σύντροφός της να φιλιέται με άλλη γυναίκα.

Η Κάρις Κόναγχαν, από τη νοτιοδυτική Σκωτία, έμεινε έκπληκτη όταν αντίκρισε τον φίλο της να φιλάει άλλη γυναίκα σ’ ένα μπαρ. Όπως αποδείχθηκε ο άγνωστος που της έστειλε το βίντεο ήταν φίλη της κοπέλας με την οποία την απατούσε ο σύντροφός της. Η κοπέλα εντόπισε τον επίμονο ναύτη στα social media όπου δήλωνε “σε σχέση” κι έτσι βρήκε την κοπέλα με την οποία ήταν σε σχέση προκειμένου να της πει την αλήθεια για τις αταξίες του ναύτη.

Αρκετές ήταν οι κοπέλες που έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Κάρις όταν εκείνη εξέθεσε τον σύντροφό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας ότι τη στιγμή που σε εκείνη έστελνε λουλούδια και σοκολατάκια, κρατούσε άλλη στην αγκαλιά του. Όπως την ενημέρωσε η φίλη της άλλης κοπέλας, ο ναύτης τη φλέρταρε τόσο επίμονα που νόμιζαν ότι ήταν πράγματι διαθέσιμος και ερωτευμένος.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ