“Έσπασε τη σιωπή του” ο Μπιλ Γκέιτς – Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό του

Σχεδόν με δάκρυα στα μάτια ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχτηκε ότι το διαζύγιο από την επί 27 έτη σύζυγό του Μελίντα ήταν δικό του λάθος. Μιλώντας ανεπίσημα σε “καλοκαιρινό καμπ για δισεκατομμυριούχους” παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που κατέστρεψε τον γάμο του. Αφού μίλησε για την κλιματική αλλαγή, η παρουσιάστρια του CNBC Μπέκι Κουίκ τον ρώτησε σχετικά με το διαζύγιό του από τη Μελίντα και το μέλλον του ιδρύματός τους.

“Ομολόγησε ότι τα θαλάσσωσε. Βασικά αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το διαζύγιο ήταν δικό του λάθος. Έδειχνε κάπως συναισθηματικός γι’ αυτό. Ήταν σχεδόν έτοιμος να κλάψει” είπε παρευρισκόμενος.

Ο Γκέιτς δεν χρησιμοποίησε τη λέξη “σχέση” αναφερόμενος στο τέλος του γάμου του σύμφωνα με έναν παριστάμενο στην εκδήλωση, ενώ ένας άλλος την περιέγραψε ως πολύ συγκινητική.

Πάντως, δεν συγκινήθηκαν όλοι οι παρόντες στη σχεδόν δακρύβρεχτη παραδοχή του δισεκατομμυριούχου. Ένας από αυτούς είπε ότι ο θρυλικός μεγιστάνας της τεχνολογίας έδειχνε ταραγμένος στη διάρκεια της παραμονής του και απομάκρυνε όσους επιχειρούσαν να τον προσεγγίσουν να του μιλήσουν. “Ήταν λίγο πολύ μ@@@@@ας” είπε κάποιος. Στο καμπ των δισεκατομμυριούχων κατέφθασαν οι Τζεφ Μπέζος, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, η Σέριλ Σ΄ντμπεργκ, ενώ οικοδεσπότης ήταν ο πρώην πρόεδρος της Allen & Co. Χερμπ Άλεν, που παρέθεσε δείπνο για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Την Πέμπτη ο Γκέιτς εθεάθη να περπατά και να μιλά με τον CEO της Facebook, σύμφωνα με το Variety, ενώ την επόμενη ημέρα απηύθυνε ομιλία για την κλιματική αλλαγή, οπότε και μίλησε και πρώτη φορά για το πολυτάραχο διαζύγιό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ