Ερντογάν: Στεκόμαστε ενωμένοι

Ερντογάν: Στεκόμαστε ενωμένοι

Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη χώρα, μετά το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Βόρεια Αφρική. Πλήθος υποστηρικτών συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης σε μια επίδειξη δύναμης, όπως τη χαρακτηρίζει το πρακτορείο Ρόιτερς, εις απάντηση των βίαιων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων που μαίνονται επί μία περίπου εβδομάδα στη χώρα.

Ο Ερντογάν κάλεσε τους πολίτες της χώρας να αποστασιοποιηθούν από τις άναρχες διαδηλώσεις και τόνισε ότι διεξάγεται έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες για υπερβολική χρήση βίας από την πλευρά των αστυνομικών.

Υποδεχόμενος από πλήθος υποστηρικτών του κόμματός του, που συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι διαδηλωτές λεηλάτησαν καταστήματα και επιχειρήσεις και προέτρεψε τους υποστηρικτές του να αποστασιοποιηθούν από τέτοιου είδους βίαιες πράξεις.

«Σταθήκαμε ισχυροί, αλλά ουδέποτε δεν μας χαρακτήριζε το πείσμα. Είμαστε μαζί, είμαστε ενωμένοι, είμαστε αδέλφια», δήλωσε ο Ερντογάν στους δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές του κόμματός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ