Ερντογάν: Ευχαριστώ από καρδιάς την αστυνομία και τον λαό μου – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσω video conference o Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε από την Άγκυρα σε συγκεντρωμένο πλήθος στην Κωνσταντινούπολη ζητώντας από τον κόσμο να μείνει στις πλατείες ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον λαό για την αντίδραση του στην απόπειρα πραξικοπήματος την περασμένη Παρασκευή.

Ταυτόχρονα ζήτησε από το συγκεντρωμένο πλήθος των υποστηρικτών του να μην μπει σε διαδικασία επηρεασμού του για το τι σημαίνει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στην οποία θα βρίσκεται η γείτονα χώρα έως τις 20 Οκτωβρίου.

«Μην τους αφήσετε να σας μπερδέψουν, αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι για  τρεις μήνες και δεν θα έχει επιρροή στην οικονομική δραστηριότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Ερντογάν.

«Μην πιστεύετε τα ψευδή, ο Πρωθυπουργός και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι θα σας ενημερώνουν», συμπλήρωσε και υπογράμμισε: «Παραμείνετε στις πλατείες, έτσι δεν είναι; Θα μείνετε στις πλατείες. Σας ευχαριστώ πολύ, έχετε τον βαθύτατο σεβασμό και την αγάπη μου από την Άγκυρα, εύχομαι να έχουμε πιο λαμπρό μέλλον, ο Θεός θα είναι με τους μάρτυρες μας και η βοήθεια του Θεού θα είναι με αυτούς που το θέλουν. Είμαι σίγουρος ότι γρήγορα θα επανακάμψουμε, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τη δομή της Διοίκησης, την αστυνομία, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δώσω από την καρδιά μου τα ευχαριστήρια μου στον λαό μου. Θέλω να σας χαιρετίσω όλους εκ μέρους του Πρωθυπουργού μας και των υπουργών μας».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Tο ΒΙΝΤΕΟ με το διάγγελμα του Ταγίπ Ερντογάν για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Ερντογάν: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Τουρκία για 3 μήνες – ΤΩΡΑ

Ερντογάν: Δεν έχουμε φτάσει στο τέλος της μάχης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ