Έρευνα στο σπίτι του συγκυβερνήτη του χαμένου Boeing

Έρευνα στο σπίτι του συγκυβερνήτη του χαμένου Boeing

Έρευνα στο σπίτι του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές της Μαλαισίας, που ερευνούν τη μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370, πριν από 9 ημέρες, λίγες ώρες αφότου ο Πρωθυπουργός της χώρας είχε δηλώσει ότι το Μπόινγκ 777-200ER εξετράπη “σκόπιμα” από την πορεία του.

Ο Πρωθυπουργός, Νατζίμπ Ραζάκ, είπε το Σάββατο ότι οι έρευνες θα επικεντρωθούν και πάλι στο πλήρωμα και τους επιβάτες του αεροσκάφους, αφού επιβεβαιώθηκε ότι ανθρώπινο χέρι απενεργοποίησε τα συστήματα επικοινωνιών του Μπόινγκ, λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί από την Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας που έχει γνώση των ερευνών είπε ότι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι του 27χρονου συγκυβερνήτη, Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Νωρίτερα είχε γίνει έρευνα και στο σπίτι του κυβερνήτη Ζάχαρι Άχμαντ Σαχ, 53 ετών.

“Προς το παρόν δεν αποκλείουμε κανένα κίνητρο”, είπε η πηγή αυτή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το Μπόινγκ, στο οποίο επέβαιναν 239 επιβάτες και μέλη πληρώματος, χάθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Μαρτίου, χωρίς να εκπέμψει σήμα κινδύνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ