Έρχεται η ταινία για τη ζωή της Whitney Houston

Η ταινία που είναι βιογραφική της ανεπανάληπτης και αξέχαστης Whitney Houston, θα έχει για τίτλο τον τίτλο του πρώτου σινγκλ από το δεύτερο άλμπουμ της “Whitney”, που κυκλοφόρησε το 1987. Θα λέγεται “I Wanna Dance with Somebody”. Ενα πολύ γνωστό χορευτικό κομμάτι, την παραγωγή του οποίου είχε κάνει ο Narada Michael Walden.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το φιλμ που σκηνοθέτησε η Kasi Lemmons και στο οποίο τον ρόλο της Houston παίζει η Naomi Ackie, πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες φέτος τον Δεκέμβριο. Ένας από τους παραγωγούς είναι ο Clive Davis, ο ιδρυτής της δισκογραφικής εταιρίας Arista Records, ο άνθρωπος που ανακάλυψε και αποκάλυψε την Whitney Houston στο ευρύ κοινό.
Στην κινηματογραφική αυτή βιογραφία εξετάζονται όλες οι περίοδοι στην σύντομη καριέρα και ζωή της και ακούγονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες της.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ