Επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα: Συνοδεία τεράστιας δημοσιογραφικής αποστολής – Πώς θα γίνει η συνέντευξή Τύπου με Δένδια

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίας στην Άγκυρα για την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα φθάσει στην Ελλάδα με μεγάλο υπουργικό συμβούλιο, πράγμα που δείχνει πως δεν θα έρθουν μόνο στελέχη του τουρκικού ΥΠΕΞ, αλλά η τουρκική αποστολή θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από την αντίστοιχη ελληνική που πραγματοποιήθηκε από τον Νίκο Δένδια, πριν ένα μήνα, στην Τουρκία

Συγκεκριμένα, η επίσκεψη Τσαβούσογλου στην χώρα μας οργανώνεται με ιδιαίτερη προσοχή από την Άγκυρα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, να συνοδεύεται με μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα, αρθρογράφοι, αναλυτές, κάμερες, τηλεοπτικά δίκτυα και φωτογράφοι.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες για το πρόγραμμα Τσαβούσογλου στην Ελλάδα, ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του θα είναι η Αλεξανδρούπολη, εάν δεν προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ φαίνεται πως αφού φτάσει στην χώρα μας, θα μεταβεί στην Κομοτηνή και παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο στο πρόγραμμα του να προστεθεί επίσκεψη σε Ξάνθη και Θεσσαλονίκη, εφόσον υπάρχει ανάλογος χρόνος.

Το απόγευμα θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα υπάρξει δείπνο με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα συναντηθεί τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Νίκο Δένδια.

Αμέσως μετά προβλέπεται, γύρω στη 1-1:30 το μεσημέρι θα διεξαχθεί συνέντευξη Τύπου με τον Νίκο Δένδια στο υπουργείο Εξωτερικών που θα έχει διάρκεια 10 λεπτά. Θα περιλαμβάνει μόνο δηλώσεις που θα μεταδοθούν μόνο από τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων και τηλεοπτικά δίκτυα των δύο χωρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ