Επιμένει ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα

Σε δηλώσεις του στη “La Repubblica”, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σχολίασε την έρευνα σε βάρος του για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατά νεαρής ηθοποιού, λέγοντας “μια αίσθηση θλίψης και απογοήτευσης για μια εντελώς αβάσιμη ιστορία και για τον θόρυβο που ξεσηκώνουν τα ΜΜΕ από την έρευνα την οποία εγώ θεωρούσα ότι έχει κλείσει” ενώ επέμεινε: “Είμαι αθώος και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, γι’ αυτό πάντα ήμουν πάντα πολύ ήρεμος καθώς έχω απόλυτη επίγνωση του απόλυτα αβάσιμου χαρακτήρα των κατηγοριών”. Ο θρυλικός Γάλλος σταρ πρόσθεσε: “Ωστόσο, ήμουν προετοιμασμένος και ήξερα αυτό το ενδεχόμενο το οποίο θα αντιμετωπίσω τώρα χωρίς φόβο και με αυτοπεποίθηση στη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχουν αποδείξεις, δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος μου και ως εκ τούτου είμαι ειλικρινά ήρεμος. Δεν μπορώ παρά να απορρίψω με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, όπως ήδη έγινε ενώπιον των ανακριτών, όλες τις κατηγορίες”, είπε γνωστοποιώντας ότι θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Μαρτίου για να επιβεβαιώσει την αθωότητά του.

Παράλληλα, ο72χρονος σταρ σημείωσε ότι είναι πολύ προβληματισμένος σχετικά με την απόφαση να ξανανοίξει η υπόθεση, που είχε αρχειοθετηθεί λόγω έλλειψης αποδείξεων ενώ αναφερόμενος στα ΜΜΕ είπε: “Είναι φρικτή η κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ. Αυτή είναι μια εποχή που κυριαρχείται από μια συνεχή και ανηλεή ροή πληροφοριών που εισβάλλουν στο Διαδίκτυο. Με όλα αυτά τα κανάλια, τα νέα Μέσα, τα site, τα social media, είναι σαν να ζούμε με ακουστικά που μεταδίδουν συνεχώς αρνητικές και συχνά ψευδείς ή προκατειλημμένες ειδήσεις. Τα μισώ όλα αυτά”.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Ντεπαρντιέ βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας στις 16 Δεκεμβρίου αναφορικά για τον βιασμό και τη σεξουαλική επίθεση κατά νεαρής ηθοποιού, στην έπαυλή του στο Παρίσι το 2018.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ