Επάγγελμα-παράνυμφος με αμοιβή 5.500 ευρώ τον γάμο – ΦΩΤΟ

Νύφες που είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης αναλαμβάνει η Τίφανι Ράιτ από το Οξφορντσάιρ που από το 2016 εργάζεται ως επαγγελματίας παράνυμφος και έως σήμερα περίπου 150 νύφες έχουν περάσει από τα χέρια της. Βέβαια, η αμοιβή της είναι τσουχτερή και αγγίζει τα 5.500 ευρώ, ωστόσο, όπως η ίδια τονίζει η δουλειά της την ανταμείβει τόσο που δεν την αλλάζει με καμία άλλη. 

Αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό το… επάγγελμα όταν μέσα σε δύο χρόνια πήγε σε 17 γάμους και όλοι είχαν έναν κοινό παρονομαστή, μία αγχωμένη νύφη που αναζητούσε εναγωνίως ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης να του αναθέσει τις δικές της υποχρεώσεις και αρμοδιότητες.

Πάντως, έπειτα από περίπου τρία χρόνια στη δουλειά αυτή, η Τίφανι παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολο να αντεπεξέλθει καθώς είναι πολλές νύφες που έχουν τρελές απαιτήσεις και επιθυμίες. Μία ζηλιάρα μελλόνυμφη της ζήτησε να παρακολουθεί τον γαμπρό κατά την προγαμιαία απόδρασή του στην Ίμπιζα με τους φίλους του, ενώ άλλη της ανέθεσε να φροντίσει ώστε οι υπόλοιπες παράνυμφες να μην πάρουν κιλά και να διατηρήσουν μία καλλίγραμμη σιλουέτα ενόψει του γάμου. 

Η 36χρονη Τίφανι εξομολογείται στην Daily Mail ξεχωριστές περιπτώσεις που έχει βιώσει στα χρόνια της καριέρας της, ενώ αναφέρει ότι πολλές νύφες βαριούνται ακόμη και να δοκιμάσουν το νυφικό τους και το αναθέτουν στην ίδια να το κάνει και αυτό.

Στα πιο εξεζητημένα καθήκοντά της ήταν και να φροντίσει ώστε ο φωτογράφος να μην “κολλήσει” με συγκεκριμένους καλεσμένους που θα επισκίαζαν τη λαμπερή ημέρα της νύφης, αλλά και να φτιάξει τη λίστα δώρων όπου μία νύφη ζητούσε πανάκριβα αντικείμενα όπου το φθηνότερο κόστιζε 130 ευρώ. 

“Είναι τρελό τι μπορεί να σκεφτούν οι άνθρωποι. Θυμάμαι μία που δεν ήθελε μία φίλη της για παράνυμφο καθώς προσπαθούσε να κάνει παιδί και δεν ήθελε έγκυο παράνυμφο. Φορούν τον τίτλο της νύφης λες και είναι τίτλος τιμής” αναφέρει η γυναίκα.

Επίσης, αναφέρει ότι η ίδια δεν είναι ακριβώς παράνυμφος αλλά προσωπική βοηθός της νύφης. 

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ