Έπαιζε τα ίδια νούμερα για 20 χρόνια μέχρι που κέρδισε στο τζάκποτ 60 εκατομμύρια – Γιατί περίμενε 10 μήνες για να πάρει τα κέρδη του

Η υπομονή είναι αρετή. Αυτό απέδειξε ένας Καναδός, ο οποίος επί 20 χρόνια έπαιζε τα ίδια νούμερα στη λοταρία και επιτέλους κέρδισε το τζακποτ, όπως μεταδίδει το CNN.Ο Bon Truong κέρδισε 60 εκατομμύρια δολάρια στην κλήρωση της 26ης Οκτωβρίου 2018 του Lotto Max.

Αντί να πάει αμέσως να διεκδικήσει τα κέρδη του, ο άνδρας αποφάσισε να περιμένει περίπου 10 μήνες επειδή όπως δήλωσε στο WCLC, “ήταν σοκαρισμένος από το μέγεθος της νίκης του”.

  Μόλις είδε τα τυχερά νούμερα, ο Truong πήγε στο κατάστημα και έβαλε τον υπάλληλο να τα εκτυπώσει για να είναι 100% σίγουρος. Πήρε την εκτύπωση στο σπίτι και έκανε τον δεύτερο έλεγχο και όπως αναφέρει έκανε συνεχώς επαληθεύσεις για ώρες.

  “Άρχισα να σκέφτομαι τι σημαίνει αυτή η νίκη για την οικογένειά μου. Συνειδητοποίησα ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για αυτές τις αλλαγές” τόνισε.

  Τα τυχερά του νούμερα ήταν 2, 3, 4, 8, 9, 20 και το 30. Όπως εξήγει τα νούμερα είναι ένας συνδυασμός σημαντικών ημερομηνιών για τον ίδιο και γενέθλια των μελών της οικογένειάς του.

  “Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν ήταν ότι θα έχω τη δυνατότητα να αποπληρώσω όλα τα χρέη” πρόσθεσε.

  Μοιράσου το:
  σχολίασε κι εσύ
  Ροή
  Lifestyle
  Κοινωνία
  Πολιτική

  Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.