Εντυπωσιακή αλλαγή -Έκοψε το “βρώμικο” κι έγινε άλλος άνθρωπος – ΦΩΤΟ

Είναι μόλις 21 ετών και ζύγιζε 171 κιλά καθώς οι διατροφικές της συνήθειες ήταν ανεξέλεγκτες. Η Αλίσα ΜακΝερ από τον Καναδά συνήθιζε να τρώει τις διπλάσιες θερμίδες από τις προτεινόμενες για γυναίκες, ξεπερνώντας κατά πολύ τις 2.000 καθημερινά. Έφθασε στο σημείο να τρώει από πέντε ταχυφαγεία την ημέρα για να ικανοποιήσει την όρεξή της.

Αποτέλεσμα ήταν να είναι τόσο παχιά ώστε να εξαφανιστεί η μέση της και να φορά ρούχα 4XL, ενώ εντέλει έγινε και στόχος νταήδων στο σχολείο της.

“Ήμουν απελπισμένη να αλλάξω ως έφηβος εξαιτίας του εκφοβισμού που δεχόμουν αλλά δεν μπορούσα να τηρήσω καμία δίαιτα. Όμως, μία μέρα πνίγηκα πίνοντας ένα αναψυκτικό στα 17 μου και προσπαθούσα να ξαναβρώ την ανάσα μου. Τότε, συνειδητοποίησα ότι είχα δύο επιλογές: ή θα πέθαινα ή θα άλλαζα” αναφέρει η 21χρονη.

Και τότε αποφάσισε να αλλάξει ζωή για να μην πεθάνει και έτσι άρχισε αιματηρή προσπάθεια.

Κρατούσε ημερολόγιο διατροφής καθημερινά, άρχισε να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να τρώει υγιεινά. Εγκατέλειψε έτσι το fast food για το οποίο έδινε 70 ευρώ την ημέρα και έτσι κατάφερε να χάσει σχεδόν 83 κιλά και να μεταμορφωθεί. Πλέον επιδιώκει να πάρει άδεια personal trainer και να γυμνάζει άλλους που δίνουν τη δική τους μάχη με τα κιλά και το σώμα τους.

Πηγή: Daily Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ