Έντι Ράμα: Η συνάντηση με τον Ερντογάν λίγο πριν από το ραντεβού με τον Μητσοτάκη

Λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα, ο Αλβανός πρωθυπουργός συναντήθηκε ανεπίσημα με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. Ο ίδιος ο Έντι Ράμα ανήρτησε στο προφίλ του στο facebook φωτογραφία του από αυτήν τη συνάντησή του. Τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Τουρκία όπου φερόταν να έχει συναντηθεί με τον Ερντογάν.

Το Albanian Daily News δημοσίευσε χαρακτηριστικά: “Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Ράμα που δημοσίευσε φωτογραφία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, ενώ έγραψε ότι συζήτησαν τις σχέσεις της Αλβανίας με την Τουρκία, την παρούσα πρόκληση για ενίσχυση της οικονομίας την περίοδο του κορονοϊού, την πρόοδο των διμερών σχέσεων καθώς και την κατάσταση στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων”.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο Ράμα στην ανάρτησή του: “Με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, τον πολύτιμο φίλο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία από τις συζητήσεις κατά την παραμονή του στη θερινή κατοικία του στη Μαρμαρίδα, όπου συζητήσαμε εκτενώς για τις σχέσεις ανάμεσα στην Αλβανία και την Τουρκία, την παρούσα πρόκληση της ενίσχυσης της οικονομίας την εποχή του κορονοϊού, την πρόοδο της διμερούς συνεργασίας μας, καθώς και την κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια”. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει δείπνο εργασίας με τον ομόλογό του της Αλβανίας, Έντι Ράμα στις 21.00 απόψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ