Ένοχος ο 27χρονος για τον φόνο της 22χρονης Βρετανίδας – Το θανάσιμο ραντεβού μέσω Tinder και το άγριο σεξ – ΒΙΝΤΕΟ

Σώμα ενόρκων στη Νέα Ζηλανδία καταδίκασε σήμερα έναν 27χρονο άνδρα για τον φόνο μιας Βρετανίδας τουρίστριας, μια υπόθεση που προκάλεσε σοκ στη χώρα.

Η 22χρονη Γκρέις Μιλέιν εξαφανίστηκε την 1η Δεκεμβρίου 2018 από το Όκλαντ, όπου είχε πάει για διακοπές μετά την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο. Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας εντόπισε το πτώμα της στις 9 Δεκεμβρίου σε μια θαμνώδη περιοχή, λίγα μέτρα από το εθνικό πάρκο Waitakere Ranges.

Ο δράστης, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου, συνάντησε τη Μιλέιν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου μέσω της εφαρμογής Tinder. Ο ίδιος δήλωσε αθώος για τον φόνο, λέγοντας ότι η κοπέλα πέθανε από ατύχημα στη διάρκεια συναινετικής σεξουαλικής επαφής που είχαν.

Οι εισαγγελείς ωστόσο εξήγησαν ότι ο δράστης πήρε πολλές φωτογραφίες από το πτώμα της Μιλέιν στις 2 Δεκεμβρίου και αργότερα την ίδια ημέρα το έβαλε σε μία βαλίτσα και με ένα νοικιασμένο όχημα μετέβη στο σημείο όπου την έθαψε.

Οι ένορκοι έκριναν τον 27χρονο ένοχο, ενώ η ποινή του θα ανακοινωθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Κινδυνεύει να του επιβληθούν ισόβια.

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο θάνατός της ήταν ατύχημα κατά τη διάρκεια συναινετικού “σκληρού” σεξ, όταν η ίδια ζήτησε από τον 27χρονο να βάλει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ