Ένας νεκρός στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Ένας νεκρός στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες

Ένας πράκτορας της Υπηρεσίας Ασφαλείας των Μεταφορών σκοτώθηκε από τον ένοπλο που άνοιξε πυρ μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ανέφερε η εφημερίδα Los Angeles Times επικαλούμενη πληροφορίες από έναν αξιωματούχο των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ένας αξιωματικός της TSA σκοτώθηκε σε ένα σταθμό ελέγχου των επιβατών. «Άλλοι τρεις ή τέσσερις υπάλληλοι της TSA τραυματίστηκαν από τα πυρά», σημείωσε η εφημερίδα.

Η πληροφορία για το θάνατο του πράκτορα μεταδόθηκε και από το τηλεοπτικό κανάλι ABC News το οποίο έκανε λόγο για δύο τραυματίες.

Ωστόσο το Ιατρικό Κέντρο Ρόναλντ Ρέιγκαν του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες ανέφερε από την πλευρά του ότι έχουν μεταφερθεί εκεί τρεις τραυματίες.

Η κατάσταση του ενός θεωρείται κρίσιμη και των άλλων δύο σταθερή. Οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει επισήμως μέχρι στιγμής τον θάνατο του πράκτορα.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Άντι Σμιθ, είπε ότι ο ύποπτος που έχει συλληφθεί από τις αρχές τραυματίστηκε από πυρά των πρακτόρων. Σύμφωνα με τον Σμιθ, ο δράστης είχε μαζί του ένα επιθετικό τουφέκι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης έδρασε μόνος του.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του LAX Πάτρικ Γκάνον είπε ότι «ένα πρόσωπο έφτασε στον τερματικό σταθμό 3 του αεροδρομίου, έβγαλε ένα επιθετικό τουφέκι από ένα σακίδιο και άρχισε να πυροβολεί». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ