Εμίλια Κλαρκ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της πρωταγωνίστριας του Game of Thrones για το πρόβλημα υγείας της – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Εμίλια Κλαρκ, με την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος υγείας της.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Εμίλια Κλαρκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στο BBC. Το 2011 αλλά και το 2013, έπαθε δύο φορές ανεύρυσμα. «Είμαι στην πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό», τόνισε η Αγγλίδα ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή από το Game Of Thrones.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, η 36χρονη χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία με αποτέλεσμα ένα μεγάλος μέρος του εγκέφαλου της να έχει αφαιρεθεί.

«Είχα ανυπόφορους πόνους. Υπάρχει ένα μέρος στον εγκέφαλό μου που δεν χρησιμοποιείται πια. Είναι απίστευτο που μπορώ να μιλήσω και να ζήσω φυσιολογικά, χωρίς καμία επίπτωση. Είμαι στην πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό», ανέφερε η Εμιλία Κλαρκ.

Η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου. Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ και νομίζω πως πλέον είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Ουσιαστικά, ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο και εξαφανίζεται. Το αίμα βρίσκει μια διαφορετική οδό για να περάσει, όμως όποιο κομμάτι προσπερνά, αυτό εξαφανίζεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ