«Ελληνική εβδομάδα» στη Γερμανία

Σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Βερολίνου, το «Helle – Mitte», θα φιλοξενηθεί η «Ελληνική Εβδομάδα», που διοργανώνεται από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

H «Ελληνική Εβδομάδα», που σχεδιάζεται με στόχο τη δυναμική προώθηση της περιοχής, θα περιλαμβάνει πολλές καθημερινές εκδηλώσεις, με κυριότερη από αυτές το κονσέρτο της ομογενούς σοπράνο, Αλεξάνδρα Γκράβας, στις 8 Σεπτεμβρίου, υπό την αιγίδα του Δημάρχου της περιοχής.

Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν συμπεριλαμβάνονται, επίσης, κρητικοί χοροί, από παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα με κρητικές φορεσιές, περίπτερο για το Ρέθυμνο με ενημερωτικό υλικό, θέατρα μαριονέτας για μικρούς και μεγάλους, περίπτερο με ελληνικά προϊόντα, όπως και μία μεγάλη έκθεση φωτογραφίας από το Ρέθυμνο.

Το εμπορικό κέντρο «Helle – Mitte» βρίσκεται σε μία από τις κεντρικές περιοχές του Βερολίνου και στεγάζει στους χώρους του το Δημαρχείο της περιοχής, την κλινική, πολυάριθμα εμπορικά καταστήματα και καφέ, εστιατόρια, και άλλα σημεία ψυχαγωγίας.

Την ευθύνη για την υποστήριξη της καμπάνιας έχει αναλάβει η εταιρεία «North Events».          

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ