Έκρηξη σε κτίριο στην Τουρκία – Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες

Φονική έκρηξη σε πολυώροφο κτίριο στο Σιρινεβλέρ της Τουρκίας. Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματίες από την έκρηξη, η οποία φέρεται να προκλήθηκε από φυσικό αέριο.

Ο δήμαρχος της περιοχής μιλώντας στο CNN TÜRK ανέφερε ότι υπάρχει ένας νεκρός. Στην ανακοίνωση που έκανε η διοίκηση της Κωνσταντινούπολης, επισημαίνεται: «Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη και συνολικά τέσσερις τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά».

Δημοσιογράφος που έσπευσε στην περιοχή, περιέγραψε: «Ο καπνός έχει καλύψει τον ουρανό. Η έκρηξη έγινε σε ένα κτίριο 4-5 ορόφων. Ένας μεγάλος αριθμός αστυνομικών, πυροσβεστών και ιατρικών ομάδων έφτασε στο σημείο». Εξήγησε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από φυσικό αέριο στον τελευταίο όροφο, ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς.

«Το άκουσα κι εγώ, ακούστηκε ένας δυνατός ήχος. Ο ήχος ακούστηκε μέχρι και ένα χιλιόμετρο μακριά» δήλωσε ο δήμαρχος της περιοχής, κάνοντας λόγο για ένα «θλιβερό γεγονός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ