Έκλεψε 300.000 δολάρια από την γιαγιά της που έπασχε από άνοια

Μια εγγονή έκλεψε σχεδόν 300.000 δολάρια από την γιαγιά της, η οποία έπασχε από άνοια, και χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει ρούχα σχεδιαστών, για να μένει σε πανάκριβα ξενοδοχεία και να χρηματοδοτεί τον πολυτελή τρόπο ζωής της.

Η 38χρονη Emily Rosina Evans-Schreiber, είχε μόλις 50 δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, όταν της δόθηκε η διαχείριση της περιουσίας της 94χρονης γιαγιάς της, τον Απρίλιο του 2018.Η μητέρα του πρώην μοντέλου, είχε φροντίσει να της αγοράσει ένα σπίτι στο Naseby, με σκοπό να απομακρυνθεί από την ζωή που έκανε στο Λονδίνο αλλά και να φροντίζει την γιαγιά της.

Μέσα στους επόμενους οκτώ μήνες η Evans-Schreiber, που δούλεψε παλιότερα και ως σύμβουλος της Cara Delevingne, ξόδευε απίστευτα ποσά σε ταξίδια, ξενοδοχεία και αισθητικές επεμβάσεις.

Η μητέρα της κάποια στιγμή άρχισε να υποπτεύεται, καθώς η άνεργη κόρη της έκανε μια πολυτελή ζωή. Έτσι, τηλεφώνησε στην τράπεζα και αμέσως μετά στην αστυνομία.

Τα έγγραφα από την τράπεζα από τον λογαριασμό της γιαγιάς Rosina, έδειξαν ότι η κοπέλα είχε κάνει μεταφορές ύψους $300.000 με τις αιτιολογίες “λογαριασμοί”, “φροντίδα” και “αποταμίευση”.

Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι της τον Μάιο του 2019, βρήκαν πολυτελή προϊόντα, ρούχα υψηλής ραπτικής, παπούτσια, τσάντες και γυαλιά.

Επίσης, έδωσε 27.000 δολάρια στον πρώην της, Sam Oguche, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

Μέχρι να γίνει η παρέμβαση της αστυνομίας, η εγγονή είχε “στραγγίξει” τον λογαριασμό της γιαγιάς, στον οποίο είχαν μείνει μόλις 7.000 δολάρια, όπως αναφέρθηκε στην δίκη. Η γιαγιά πέθανε πριν από λίγες ημέρες και δεν ήξερε τι ακριβώς σκάρωσε εις βάρος της η ίδια της η εγγονή.

Ο δικαστής την καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης, 150 ώρες κοινωνικής εργασίας και την παρακολούθηση προγράμματος απεξάρτησης.

Πηγή: FOX

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ