Έκανε τζόγκινγκ ολόγυμνη στους δρόμους της Μπανγκόκ – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι της Μπανγκόκ, καθώς είδαν ξαφνικά μπροστά τους μία γυναίκα να τρέχει σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης γυμνή…Η 35χρονη τουρίστρια έβγαλε τα ρούχα της, γιατί όπως είπε… ζεσταινόταν. Στα βίντεο που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας, βλέπουμε την Leonie Graves να τρέχει τελείως γυμνή μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Η αστυνομία την κυνηγούσε επί 1 χιλιόμετρο για να την πιάσει. Όταν τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να την κινητοποιήσουν, της έδωσαν κάτι να καλύψει το σώμα της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, στην αρχή δεν έλεγε τίποτα, δεν συνεργαζόταν ενώ στη συνέχει δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγε.

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να τους ξεφύγει αλλά τελικά την έπιασαν και πάλι και την οδήγησαν στο ξενοδοχείο της, όπου η αστυνομία παρέμεινε για αρκετές ώρες προσέχοντάς την.

Όταν οι γονείς της είδαν τις φωτογραφίες της κόρης στους στην MailOnline την Τρίτη, η μητέρα της πέταξε στην Ταϊλάνδη. Η ίδια η κοπέλα στους δημοσιογράφους μέσω τηλεφώνου: «Είμαι καλά, αν μιλήσετε με την οικογένειά μου, να τους το πείτε αλλά είμαι καλά. Απλά κάνω αυτό που θέλω. Ευχαριστώ που καλέσατε, αλλά είμαι καλά. Χρειαζόμουν απλά ένα διάλειμμα». Πήγε στην Ταϊλάνδη στις 6 Μαρτίου μετά από έναν τσακωμό που είχε με τη μητέρα της. Όλες αυτές τις ημέρες δεν είχε έρθει σε επικοινωνία με τους φίλους και την οικογένειά της, και γι’ αυτό είχαν εκφραστεί φόβοι ότι είχε εξαφανιστεί. Όταν ρωτήθηκε γιατί έτρεχε ολόγυμνη στον δρόμο, η Graves είπε: «Όχι, είναι εντάξει. Μην ανησυχείτε, απλά έσκαγα από τη ζέστη. Είμαι καλά» και ζήτησε συγγνώμη αν προσέβαλε κανέναν με την πράξη της. Δείτε τo βίντεο

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ