Εικόνες βγαλμένες από εφιάλτη – Εκατοντάδες αράχνες πάνω σε σκηνή

Αυτό το βίντεο σίγουρα κάνει το δέρμα μας να ανατριχιάζει. Εκατοντάδες αράχνες σκέπασαν το εξωτερικό της σκηνής ενός κατασκηνωτή στο απομακρυσμένο Εθνικό Πάρκο Lake Clark της Αλάσκας, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το εθνικό πάρκο και δείχνει όλες τις τρομακτικές λεπτομέρειες.

Τα αραχνοειδή – γνωστά ως θεριστές – σέρνονταν πάνω από κάθε ίντσα της σκηνής ακριβώς πάνω από το κεφάλι του ατόμου μέσα, δείχνει το βίντεο.

Ο κατασκηνωτής με έναν φακό ρίχνει φως στο σημείο, φωτίζοντας τα εκατοντάδες κινούμενα έντομα. Το Lake Clark National Park & ​​Preserve μοιράστηκε το συγκλονιστικό βίντεο για το Halloween μαζί με ένα τρομακτικό ποίημα.

«Στα απομακρυσμένα βάθη του απέραντου, άγριου τοπίου της λίμνης Κλαρκ, ένας κουρασμένος ταξιδιώτης εγκαθίσταται για μια νύχτα στον καταυλισμό μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης», έγραψαν οι υπεύθυνοι του πάρκου στην ανάρτηση στο Facebook. «Ελάχιστοι ξέρουν, πλάσματα της νύχτας καραδοκούν στο δάσος, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσουν φόβο».

«Βυθισμένος στον ζεστό υπνόσακο του, ο κουρασμένος εξερευνητής γνέφει προς τη χώρα των ονείρων… ξαφνικά ξυπνά με την αίσθηση ότι καλύπτονται από ανατριχιαστικά πλάσματα του δάσους, μόνο για να ανακαλύψει ότι ο εφιάλτης του έχει γίνει πραγματικότητα», ανέφερε η ανάρτηση. «Εκατοντάδες έντομα έχουν καταβροχθίσει τη σκηνή!»

Την επόμενη μέρα, δημοσίευσαν ένα δεύτερο κλιπ από το εσωτερικό της σκηνής κατά της ημέρας με ομάδες θεριστών στριμωγμένες πάνω στη σκηνή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ