Είχε κρυφή δεύτερη οικογένεια για δέκα χρόνια – Όταν τον ανακάλυψε η πρώτη σύζυγος την χτύπησε και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ένας παντρεμένος πατέρας δημιούργησε κρυφά μια δεύτερη οικογένεια με παιδιά, κρατώντας το μυστικό αυτό για δέκα χρόνια. Όταν η πρώτη σύζυγος έμαθε την αλήθεια, ο άνδρας την επιτέθηκε τόσο άγρια που η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί για επτά μήνες.

Ένας χρήστης του Reddit περιέγραψε στην πλατφόρμα το δράμα της φίλης του, βασιζόμενος σε πληροφορίες από την Mirror. Η φίλη του είχε δύο παιδιά με έναν άνδρα που εργαζόταν σε πετρελαιοπηγές. Εκείνος εργαζόταν σε βάρδιες τριών μηνών, αλλά όταν επέστρεφε στο σπίτι, κρατούσε το ίδιο χρονικό διάστημα, πριν ξαναξεκινήσει τον κύκλο.

Μια μέρα, ενώ η φίλη του έκανε μπουγάδα, βρέθηκε ένα δεύτερο κινητό που δεν είχε ξαναδεί. Όταν το άνοιξε, ανακάλυψε μηνύματα από τη δεύτερη σύζυγο, με την οποία ο άνδρας ήταν μαζί για δέκα χρόνια και είχαν παιδιά. Η ανακάλυψη αυτή σοκάρει τη γυναίκα.

Η γυναίκα υπέβαλε κρυφά αίτηση για ακύρωση του γάμου, κατηγορώντας τον άνδρα ως δίγαμο, και ζήτησε την επιμέλεια των παιδιών. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τη δεύτερη γυναίκα και της αποκάλυψε την αλήθεια. Όταν ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι, ένοιωσε έξαλλος και την επιτέθηκε άγρια, οδηγώντας την γυναίκα σε σοβαρά τραύματα. Ο άνδρας βρίσκεται πλέον στη φυλακή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ