“Εγώ είμαι ο εγγονός του Χίτλερ”

Ο Klempner Philippe Loret ισχυρίζεται πως είναι ο εγγονός του Αδόλφου Χίτλερ ενώ η Bild επισημαίνει ότι “η ομοιότητα είναι πράγματι εκπληκτική”.Ο κ.Loret αναφέρει μεταξύ άλλων στη Bild:”Φυσικά και είμαι ο εγγονός του Χίτλερ. Αν δεν με πιστεύεις, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ο πατέρας μου μου είπε, ότι ο Χίτλερ είναι πρόγονος της οικογένειάς μου.”

Η Daily Mail πρόσφατα είχε δημοσιεύσει ημερολόγιο ενός Βρετανού στρατιώτη, που έγραψε μετά την απόβαση στη Νορμανδία: “Επισκέφθηκα το σπίτι όπου έζησε ο Χίτλερ στον τελευταίο πόλεμο ως λοχίας. Γνώρισα τη γυναίκα που έχει ένα μωρό από αυτόν.” ενώ η Bild διευκρινίζει ότι το μωρό στο οποίο αναφέρεται ο στρατιώτης, είναι ο πατέρας του κ.Loret.

(Πιστοποιητικό γεννήσεως του γιού του Χίτλερ)Ο Jean Philippe Lorets, πατέρας του Klempner Loret, το 1979 έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα καθώς ισχυριζόταν ότι ήταν “ο μυστικός γιος του Χίτλερ”.Στο εν λόγω δημοσίευμα περιγράφει πώς η μητέρα του Jean Philippe Loret, Charlotte, είχε συνάψει σχέση το 1917 με τον Αδόλφο Χίτλερ, όταν ο τελευταίος βρισκόταν στη Γαλλία, ενώ στη συνέχεια έμεινε και έγκυος. Η Charlotte ήταν τότε 16, και ο Χίτλερ, 28 ετών.(Η Charlotte)(Εικόνα του Χίτλερ από το 1916)

Ωστόσο “oι περισσότεροι ιστορικοί θεωρούν ότι η συγκεκριμένη ιστορία δεν επιβεβαιώνεται” διευκρινίζει η Bild.

Για τον Philippe Loret όμως δεν υπάρχει αμφιβολία. Στον τοίχο του σαλονιού του, έχει κρεμασμένα δύο πορτρέτα του (υποτιθέμενου) παππού του, Αδόλφου Χίτλερ, που επιδεικνύει με καμάρι, διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν συμμερίζεται “τη φιλοσοφία” του παππού του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ