Έγκυος η πριγκίπισσα Βεατρίκη – Η ανακοίνωση από το Παλάτι – ΦΩΤΟ

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο σύζυγός της Edo Mapelli Mozzi περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, αναμένεται να υποδεχθεί το μωρό το φθινόπωρο του 2021. Η Βασίλισσα έχει ενημερωθεί και οι δύο οικογένειες είναι ευτυχισμένες με τα νέα της εγκυμοσύνης. Το μωρό θα είναι το δεύτερο εγγόνι για τον πρίγκιπα Άντριου και τη Σάρα Φέργκιουσον.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μυστική τελετή, ενώ κουμπάρος ήταν ο τετράχρονος γιος του γαμπρού και το νυφικό της Βεατρίκης παλιό φόρεμα της γιαγιάς της, βασίλισσας Ελισάβετ. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στην Ιταλία.

Η Βεατρίκη έχει ενεργή δράση σε διάφορα φιλανθρωπικά και κοινωνικά πεδία της Βρετανίας. Τον Απρίλιο του 2010 αγωνίστηκε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οργάνωση Children in Crisis, και θεωρείται ως το πρώτο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας που τον ολοκλήρωσε. Έχει επίσης ασχοληθεί με την κινηματογραφική βιομηχανία και ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που εμφανίστηκε σε μια ταινία που δεν ήταν ντοκιμαντέρ, όταν συμμετείχε στην ταινία The Young Victoria του 2009. Ο ρόλος της, ωστόσο, ήταν μικρός και περιοριζόταν στην εμφάνισή της σε ορισμένες σκηνές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ