“‘Εφυγε” πολύ νωρίς η Natina Reed

“‘Εφυγε” πολύ νωρίς η Natina Reed

 

 

Τραγικό θάνατο βρήκε η τραγουδίστρια της R ‘N B, Natina Reed, μία ημέρα πριν κλείσει τα 32 της χρόνια. Η άτυχη Natina παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ διέσχιζε πεζή κεντρικό αυτοκινητόδρομο της Georgia, βόρεια της Ατλάντα.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ατύχημα έγινε το Σάββατο στο προάστιο του Lilburn. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κάλεσε ασθενοφόρο και η Reed μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά. Οι αρχές αποκλείουν το ατύχημα να οφείλεται σε υπαιτιότητα του οδηγού, ενώ διερευνώνται τα αίτια που η Natina Reed βρέθηκε να περπατά μόνη, σε έναν τόσο μακρύ δρόμο, όπως αυτόν της εθνικής οδού Lawrenceville.

Η Natina Reed υπήρξε μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Blaque, ενώ είχε συμμετάσχει το 2000 στην ταινία «Bring It On». Παρόλο που είχε εγκαταλείψει την καριέρα της, τον τελευταίο καιρό μετά την επανένωση των Blaque, ετοίμαζε ένα καινούργιο άλμπουμ καθώς και ένα reality show.

Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας σε δήλωσή τους, εξέφρασαν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατό της. Ήταν μητέρα ενός 10χρονου αγοριού που είχε αποκτήσει με τον ράπερ Kurupt…

ΠΗΓΗ: agelioforos.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ