Εφιάλτης για Αυστριακό – Πύθωνας βγήκε από τη λεκάνη της τουαλέτας και τον δάγκωσε

Έναν εφιάλτη έζησε Αυστριακός το πρωί της Δευτέρας όταν δέχθηκε επίθεση από πύθωνα μέσα στο σπίτι του. Ο 65χρονος, που κατοικεί στην πόλη Γκρατς, πήγε στην τουαλέτα. Μόλις κάθισε στη λεκάνη, το ερπετό βγήκε μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευση και τον δάγκωσε. Ο Αυστριακός σοκαρισμένος αντίκρυσε πίσω του έναν αλμπίνο πύθωνα μήκους περίπου 1,6 μέτρων στο εσωτερικό της λεκάνης, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, που επικαλείται την περιγραφή του θύματος “μόλις είχε καθίσει στη λεκάνη και αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων”.

Το φίδι, ασιατικής καταγωγής , που μπορεί να φθάσει σε μήκος τα 9 μέτρα, εικάζεται ότι δραπέτευσε από γειτονικό διαμέρισμα χωρίς να γίνει αντιληπτό και βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας μέσω των σωλήνων της αποχέτευσης.

Ειδικός στα φίδια, ο οποίος εκλήθη από την υπηρεσία επειγόντων περιστατικών, απομάκρυνε το φίδι από την τουαλέτα, το καθάρισε και το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του. Το θύμα έλαβε στο νοσοκομείο τις πρώτες βοήθειες για ελαφρά τραύματα.

Ο 24χρονος γείτονας, που διατηρεί 11 φίδια στο διαμέρισμά του, όλα μη δηλητηριώδη, εκλήθη στο γραφείο του ανακριτή για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ