Εμπρηστικός ο Μπαχτσελί: Αν χρειαστεί θα μπούμε στην Γάζα πριν από το ξημέρωμα – Ή θα έρθει εκεχειρία ή θα παρέμβει η Τουρκία

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο στενότερος συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε για ξαφνική επέμβαση της Τουρκίας στην Γάζα, ενώ προειδοποίησε ότι «ή θα έρθει η εκεχειρία ή θα παρέμβει η Τουρκία με κάθε σκληρό και αποτελεσματικό τρόπο».

«Αν χρειαστεί να πάμε στη Γάζα κανένας να μην ανησυχεί. Με τη βοήθεια του Θεού, με τον θαυμασμό στο τέμενος του Αλ Άκσα, ξέρουμε πολύ καλά να πηγαίνουμε οπουδήποτε χρειαστεί κι αυτό πριν από το ξημέρωμα! Να μην πεθαίνουν τα παιδιά, να μην πεθαίνουν τα μωρά και οι γυναίκες. Να καταστραφούν οι τύραννοι, κατάρα στους σφαγείς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ.

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα από την Ισλαμική Διάσκεψη , δεν βγήκε κανένα αποτέλεσμα  από την Διάσκεψη Ειρήνης στο Κάιρο για τη Γάζα. Τα ισλαμικά κράτη παρακολουθούν ανήμπορα τον βομβαρδισμό της Γάζας. Άρα η προστασία της Γάζας είναι ευθύνη του τουρκικού λαού. Ή θα επιτευχθεί εκεχειρία και όλες οι πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για τη λύση των δυο κρατών ή η Τουρκία θα λάβει υπόψιν όλες τις πιθανότητες για την προστασία της Γάζας με τον πιο σκληρό, αποτελεσματικό και ανώτερο τρόπο» κατέληξε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ