Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από αεροπορικές επιθέσεις

Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από αεροπορικές επιθέσεις

Δύο Παλαιστίνιοι μαχητές σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε την Κυριακή το βράδυ κατά τα διάρκεια ισραηλινής αεροπορικής επίθεσης με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών στη πόλη της Γάζας, Ασράφ αλ Κούντρα.

Τα θύματα ήταν στελέχη μιας ένοπλης μαχητικής ομάδας και έγιναν στόχος του ισραηλινού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στο ανατολικό τμήμα της Μπουρέτζ ενός προσφυγικού καταυλισμού στο κέντρο του παλαιστινιακού εδάφους, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Σε ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι «έχουν κατορθώσει να αποτρέψουν μια ακόμη επίθεση εναντίον του Ισραήλ από τρομοκράτες που εμπλέκονται στην εκτόξευση ρουκετών από την κεντρική Λωρίδα της Γάζας». “Ο στόχος έχει πληγεί”, ανέφερε η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

Νωρίτερα το απόγευμα της Κυριακής, ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε και άλλη επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος εναντίον κομάντο των Λαϊκών Επιτροπών Αντίστασης (PRC) μιας ριζοσπαστικής ομάδας στη Γάζα, αλλά οι μαχητές κατάφεραν να ξεφύγουν, σύμφωνα με μάρτυρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ