Duran Duran: Σκοτώθηκε σε τροχαίο πρώην μάνατζερ – Επέστρεφε από χημειοθεραπεία

Νεκρός σε τροχαίο είναι ο πρώην μάνατζερ πασίγνωστων καλλιτεχνών όπως οι Duran Duran και οι Blur. O Κρεγκ Ντάφι και η σύντροφός του Σου Παρμιτερ επέστρεφαν σπίτι με το αυτοκίνητό τους σε παραθαλάσσιο δρόμο κοντά στο Μάινχεντ, του Σόμερσετ, έπειτα από χημειοθεραπεία στην οποία είχε υποβληθεί. Αστυνομικοί και νοσηλευτικό προσωπικό έσπευσαν στο σημείο όπου το ζευγάρι κηρύχθηκε νεκρό. Ο οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.

Ο Κρεγκ και η Σου ήταν μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους όταν σημειώθηκε το δυστύχημα. Ο Κρεγκ υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία. Υπήρξε θρύλος στη διοργάνωση περιοδειών και συνεργάστηκε με διάσημα συγκροτήματα χτίζοντας μια τεράστια καριέρα. Αρκετά συγκροτήματα έσπευσαν να εκφράσουν την οδύνη τους για τον τραγικό χαμό του Ντάφι.

Ήδη η αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος στον δρόμο A39 ανάμεσα στο Μάινχεντ και το Πόρλοκ. Εκπρόσωπος είπε: “Η σύγκρουση ανάμεσα σε ένα VW Golf και ένα Shogun συνέβη λίγο πριν από τις 15.30 την Παρασκευή. Δυνάμεις κλήθηκαν στο σημείο αλλά δυστυχώς οι δύο άνθρωποι στο Golf, ένας άνδρας και μια γυναίκα κηρύχθηκαν νεκροί στο σημείο. Ένας άνδρας που επέβαινε στο Shogun, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ