ΔΝΤ: «Πακέτο βοήθειας» στην Ουκρανία

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε σήμερα στο Κίεβο τη χορήγηση βοήθειας 14-18 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

ΔΝΤ: «Πακέτο βοήθειας» στην Ουκρανία

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε σήμερα στο Κίεβο τη χορήγηση βοήθειας 14-18 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία στο πλαίσιο Διακανονισμού Χρηματοδότησης Αμέσου Ετοιμότητας (Stand Βy Agreement) σε διάστημα δύο ετών.

Το πακέτο βοήθειας θα εγκριθεί όταν η Ουκρανία θα έχει λάβει τα μέτρα που ζητεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, διευκρίνισε ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στο Κίεβο Νικολάι Γκεοργκίεφ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αρνούμενος να προσδιορίσει το ύψος της πρώτης δόσης που θα χορηγηθεί προς το Κίεβο.

Η συνολική οικονομική βοήθεια της διεθνούς κοινότητας προς το Κίεβο την προσεχή διετία θα ανέλθει σε 27 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.