DMX: Πέθανε σε ηλικία 50 ετών ο διάσημος ράπερ – ΒΙΝΤΕΟ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 50 ετών άφησε ο διάσημος ράπερ DMX. Σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς του, ο DMX πέθανε σήμερα στο Νοσοκομείο White Plain, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

“Ήταν πολεμιστής που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του με όλη του την καρδιά και λατρεύουμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του ενέπνευσε αμέτρητους οπαδούς σε όλο τον κόσμο και η εικονική κληρονομιά του θα ζήσει για πάντα. Εκτιμούμε όλη την αγάπη και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης περιόδου” ανέφερε η δήλωση της οικογένειας του DMX.

Ο διάσημος ράπερ βρέθηκε αναίσθητος μέσα στο σπίτι του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο White Plains της Νέας Υόρκης, λόγω καρδιακής προσβολής που πιθανότατα προκλήθηκε από χρήση ουσιών.

Ο DMX ήταν 50 ετών και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ραπ που έχουν εμφανιστεί από τη δεκαετία του 1990. Το πραγματικό όνομα είναι Earl Simmons. Στις ΗΠΑ, τα πρώτα πέντε άλμπουμ του, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου του 1998 «Dark and Hell Is Hot» , είχαν φτάσει στο νούμερο ένα στη λίστα του Billboard Hot 100. Ήταν πολλές φορές υποψήφιος για βραβεία Grammy, ενώ κέρδισε δύο βραβεία “American Music Awards”.

Ο διάσημος ράπερ έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες (Romeo Must Die, Exit Wounds, Cradle 2 the Grave). Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι JAY-Z, Ja Rule, Eve και LL Cool J. Ο DMX είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τον εθισμό του στην κοκαΐνη, ενώ είχε αποκαλύψει ότι είναι χρήστης από όταν ήταν 14 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ