Δίκη Ντεπ – Χερντ: Όσα θα καταθέσει η Κέιτ Μος

Η Κέιτ Μος θα εμφανιστεί σήμερα στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η αγωγή του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορεί για δυσφήμηση, αφού η πρώην σύζυγος του Χολιγουντιανού σταρ ανέφερε το όνομα του μοντέλου στη διάρκεια της κατάθεσής της.

Πηγή είπε στη New York Post: “Η Άμπερ ανέφερε την πρώην του Τζόνι Ντεπ επειδή προφανώς πίστευε ότι δεν τον στηρίζει, αλλά δεν μπορούσε να κάνει μεγαλύτερο λάθος”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το πρώην μοντέλο θα καταθέσει στο δικαστήριο πώς ο πρώην αγαπημένος της Τζόνι Ντεπ τη βοήθησε κάποτε και την μετέφερε στα χέρια αφού γλίστρησε από τις σκάλες.

Η 48χρονη θα μιλήσει μέσω βίντεο σύνδεσης από το Λονδίνο. Η Μος θα είναι η πρώτη από τις πρώην του ηθοποιού που θα δώσει στοιχεία για την υπόθεση.

Μια πηγή που γνωρίζει την υπόθεση είπε στην The Post ότι η Μος θα αφηγηθεί ένα περιστατικό όταν «κατέβαινε μερικές σκάλες στην Τζαμάικα. Φορούσε σαγιονάρες και γλίστρησε στις δύο τελευταίες σκάλες. Ο Τζόνι την έπιασε και την φρόντισε».

Οι ειδικοί λένε ότι η αναφορά της Χερντ στην Μος στη διάρκεια της κατάθεσής της θα μπορούσε να δώσει στη νομική ομάδα του Ντεπ την ευκαιρία να διασκεδάσει τη φήμη ότι έσπρωξε το σούπερ μόντελ κάτω από τις σκάλες όταν είχαν σχέση.

Πηγές λένε ότι η φήμη δεν είναι αληθινή – και η Μος υποστηρίζει στην πραγματικότητα τον πρώην σύντροφό της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ