Δίκη Κέβιν Σπέισι: «Με νάρκωσε πριν μου επιτεθεί σεξουαλικά» – Τι κατέθεσε άνδρας που καταγγέλλει τον ηθοποιό

Ένα πρόσωπο φερόμενο ως θύμα του Κέβιν Σπέισι δήλωσε σήμερα σε δικαστήριο του Λονδίνου ότι πιστεύει πως ο βραβευμένος με Όσκαρ αμερικανός ηθοποιός τον νάρκωσε και όταν η ναρκωτική ουσία έδρασε κι εκείνος λιποθύμησε, ο Σπέισι του έκανε στοματικό σεξ. Η δίκη μπαίνει στην τρίτη της εβδομάδα.  Ο Σπέισι δικάζεται στο Southwark Crown Court του Λονδίνου με δώδεκα κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών, ηλικίας τότε 20 και 30 ετών, τα οποία κατηγορείται ότι διέπραξε μεταξύ 2001 και 2013.

Ο 63χρονος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και ο δικηγόρος του Πάτρικ Γκιμπς δήλωσε κατά την έναρξη της δίκης ότι οι ένορκοι θα ακούσουν μερικά “καταραμένα ψέματα”.  Σήμερα, στην δίκη του ηθοποιού κατέθεσε ο τέταρτος καταγγέλλων, ο οποίος περιέγραψε τον Σπέισι ως “άθλιο σεξουαλικό αρπακτικό”.  Ο άνδρας, ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί, ισχυρίζεται ότι ο Σπέισι τον κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια του έκανε στοματικό σεξ, ενώ ήταν λιπόθυμος στο διαμέρισμα του Σπέισι στο Λονδίνο, στα τέλη της δεκαετίας του 2000.

Καταθέτοντας αυτοπροσώπως πίσω από ένα παραβάν, ο άνδρας αρνήθηκε τις υποδείξεις του Γκιμπς ότι συναίνεσε και είπε ότι “αποκοιμήθηκε ή, πιστεύω, (ήμουν) ναρκωμένος” πριν από το σεξ. Ο Γκίμπς είπε ότι ήταν “γνωστό στη θεατρική βιομηχανία ότι στον κ. Spacey άρεσε να φλερτάρει με τους άνδρες”, κάτι που το φερόμενο ως θύμα το παραδέχτηκε.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι ο καταγγέλλων συνέχισε να μιλάει με τον Σπέισι αφού ο ηθοποιός φέρεται να έβαλε το πρόσωπό του στον καβάλο του, πράγμα που σημαίνει ότι «φαινόταν να αισθάνεται άνετα στο διαμέρισμα». Το φερόμενο ως θύμα αρνήθηκε ότι αυτό ήταν αλήθεια, λέγοντας: «Με έκαναν να αισθάνομαι σαν να με κυκλώνει ένας καρχαρίας». Περιέγραψε επίσης τον Σπέισι ως «αποτρόπαιο, κατάπτυστο (και) αηδιαστικό».

Είπε επίσης ότι έχει ασκήσει αγωγή (σε αστικό δικαστήριο) κατά του Σπέισι στη Βρετανία, ζητώντας αποζημίωση περίπου 400.000 λιρών (περίπου 510.000 δολάρια), αλλά πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω είναι ποινική δικαιοσύνη». Ο άνδρας είπε ότι θα «παραιτούνταν από τα πάντα» αν ο Σπέισι του ζητούσε συγγνώμη, αλλά το θεωρεί «αμφίβολο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ