Διάσημη μποξέρ κατηγορείται ότι σκότωσε στο ξύλο τον σύζυγό της

Βασική ύποπτος για τον φόνο του συζύγου της, θεωρείται μια πρώην επαγγελματίας μποξέρ, αφού το πτώμα του άνδρα βρέθηκε στο διαμέρισμά τους στην Ελβετία. Η γεννημένη στη Βραζιλία Viviane Obenauf, 34 ετών, θεωρείται ότι επιτέθηκε στον σύζυγό της με αμβλύ αντικείμενο μέσα στο σπίτι τους. Συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα αφού το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως ο 61χρονος, βρέθηκε νεκρός φέροντας σοβαρότατα τραύματα που τα υπέστη στη διάρκεια βίαιας επίθεσης, σύμφωνα με την ελβετική αστυνομία. Η μποξέρ αποσύρθηκε πέρυσι. Παντρεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου και άνοιξε γυμναστήριο στο Ιντερλάκεν, όπου ζούσε με τον εστιάτορα σύζυγό της, όπως μετέδωσε η τοπική Blick.

H πρώην πυγμάχος ελαφρών βαρών έχει συλληφθεί άλλη μία φορά επειδή έριξε γροθιά σε άνδρα που προσπάθησε να τη χουφτώσει ενώ γιόρταζε τα 30ά της γενέθλια στο Λονδίνο το 2016. Πέρασε αρκετές ώρες στη φυλακή το βράδυ της σύλληψης. Ένας άνδρας που παλαιότερα είχε σχέση μαζί της είπε στην Blick ότι δεν εξεπλάγη που η πρώην του ήταν στη φυλακή καθώς είχε γρονθοκοπήσει και τον ίδιο τέσσερις με πέντε φορές. “Πάντα είχε δύο πρόσωπα” είπε ο άνδρας.

Η Viviane Obenauf αφοσιώθηκε στο μποξ σε ηλικία 18 ετών και έδωσε τον πρώτο επαγγελματικό της αγώνα στις 21 Απριλίου 2014. Στην καριέρα της είχε τους τίτλους WBF International στην κατηγορία ελαφρών βαρών και τον WBA International.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ