Δεν έκοβε τα μαλλιά των παιδιών της γιατί ήταν οικογένεια μακρυμάλληδων – ΦΩΤΟ

Δύο αδέρφια 12 και 11 ετών απόλαυσαν για πρώτη φορά στη ζωή τους ένα περιποιημένο κούρεμα, αφού έπεισαν τη μητέρα τους έπειτα από 6 μήνες παρακάλια.

Ο Τζένσεν Άλλεν, 12 ετών, και ο μικρότερος αδερφός του, ο 11χρονος Κούπερ, από το Δυτικό Μπριτζφορντ στο Νότινγχαμσαϊρ ήταν διάσημοι για τα χρυσά μακριά μαλλιά τους από τότε που ήταν μωρά. Αν και παρακαλούσαν τη μητέρα τους, τη 47χρονη Τζάνετ επί ένα εξάμηνο να τους πάει για κούρεμα, εκείνη υπέκυψε μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Εκείνη αισθάνθηκε θλίψη ν βλέπει τα μαλλιά των παιδιών της να κόβονται αλλά παρηγορήθηκε αφού τα χάρισαν σε ίδρυμα για να φτιάξουν περούκες για παιδιά και νέους ανθρώπους

Όπως τόνισε η Τζάνετ: “Όλοι στην οικογένεια έχουμε μακριά μαλλιά, ακόμη και ο 42χρονος άνδρας μου Μαξ, οπότε ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να πάω τα αγόρια για κούρεμα. Λάτρευα τα μαλλιά τους. Θεωρούσα ότι ήταν υπέροχα και τους πήγαιναν πολύ, τα χαρακτήριζαν ως αδέρφια. Στ οδημοτικό κάποια παιδάκια τους ρωτούσαν “γιατί έχετε μακριά μαλλιά, μόνο τα κορίτσια έχουν μακριά μαλλιά”. Αλλά ποτέ δεν δέχτηκαν bullying γι’ αυτό. Όσο περνούσαν τα χρόνια, τα μαλλιά τους έγιναν η σφραγίδα τους” και αποκάλυψε ότι πλέον τους παίρνει περισσότερο χρόνο να ετοιμαστούν απ’ ό,τι όταν ήταν μακρυμάλληδες.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.