Δεν είναι ο Μπεν ο 22χρονος

Αρνητικό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Μπεν. Βάση των επιστημονικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν, ο 22χρονος νεαρός που εντοπίστηκε στη Λεμεσό... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Δεν είναι ο Μπεν ο 22χρονος

Αρνητικό είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα του τεστ DNA για τον μικρό Μπεν. Βάση των επιστημονικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν, ο 22χρονος νεαρός που εντοπίστηκε στη Λεμεσό δεν είναι ο Μπεν Νίνταμ, ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991 σε ηλικία 21 μηνών, ενώ διέμενε με τον παππού και τη γιαγιά του.

Στο Ινστιτούτο Γενετικής έγινε σύγκριση του προφίλ του DNA των γονιών του Μπεν, που έστειλε η Ιντερπόλ, με το γενετικό υλικό του νεαρού.

Ο νεαρός είχε παρουσιαστεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και κατέθεσε ότι είναι το πρόσωπο που φαίνεται σε βίντεο και σε φωτογραφίες στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το οποίο και αποτέλεσε την αφορμή για την έρευνα.

Ο 22χρονος στην κατάθεσή του, είπε ότι οι γονείς του είναι από τη Ρουμανία και ότι διαμένει στην Κύπρο από τον περασμένο Φεβρουάριο, με θείους του.

 

Πηγή: sigmalive.com

 

 

 

 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.