Δασκάλα ομολόγησε ότι έκανε σεξ με μαθητή 30 φορές – Επικοινωνούσε με τον 17χρονο μέσω Instagram και Snapchat

Μία δασκάλα από τις ΗΠΑ ομολόγησε την ενοχή της για παραπλάνηση ανηλίκου, και περιέγραψε ότι έκανε σεξ με αγόρι γυμνασίου πάνω από 30 φορές. Η 33χρονη είναι παντρεμένη και μητέρα.

Η Heather Hare, έγινε πρωτοσέλιδο για πρώτη φορά το 2020 όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Αμερική» όταν οι μαθητές της έκαναν έκπληξη καθώς το μάθημά της στην οικιακή οικονομία διακόπηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Πλέον αντιμετωπίζει τη φυλάκιση, αφού δήλωσε ένοχη τη Δευτέρα για μεταφορά ανηλίκου εκτός πολιτείας για παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα, αποκάλυψαν οι εισαγγελείς.

Η άλλοτε αγαπημένη δασκάλα συνελήφθη τον περασμένο Απρίλιο, όταν ένας 17χρονος μαθητής κατήγγειλε την επανειλημμένη κακοποίησή της, σύμφωνα με το Arkansas Democrat-Gazette .

Το αγόρι – που ταυτοποιήθηκε μόνο ως “JR” – είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε την δασκάλα την πρώτη μέρα του τελευταίου έτους στο Λύκειο Μπράιαντ το φθινόπωρο του 2021, είπε ο βοηθός εισαγγελέας των ΗΠΑ Τζον Ρέι Γουάιτ στην ακροαματική διαδικασία.

Έκαναν σεξ στο σπίτι της, στο αυτοκίνητο, στην τάξη και στο πάρκινγκ του σχολείου

«Η Χάρε ξεκίνησε κατ’ ιδίαν συμβουλευτικές συνεδρίες με το ανήλικο θύμα, δίνοντάς του τελικά τον προσωπικό της αριθμό τηλεφώνου και κυρίως επικοινωνώντας μαζί του μέσω Instagram και Snapchat», τόνισε.

«Κάποια στιγμή, η κα Χέι είπε στον JR ότι ονειρευόταν ότι έκαναν σεξ», είπε ο Γουάιτ.

«Το ανήλικο θύμα και η δασκάλα έκαναν σεξ περίπου 20 με 30 φορές κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου 2021-2022, συμπεριλαμβανομένων αρκετών συναντήσεών τους στην κατοικία της στο Conway, στο όχημά της και στην τάξη της και στους χώρους στάθμευσης στο γυμνάσιο Bryant».

Περιλάμβανε σεξ κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής τον Απρίλιο του 2022 στην Ουάσιγκτον, όταν η δασκάλα πήγε τον JR και τρεις μαθητές στον εθνικό διαγωνισμό LifeSmarts που συνδέεται με το μάθημά της για τις Οικογενειακές Επιστήμες.

«Είπε στον JR ότι σχεδίαζε να κάνουν σεξ στο ταξίδι και να μην ανησυχεί μήπως πιαστούν. Όπως του είχε πει, η 33χρονη μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και οι δυο τους έκαναν σεξ» ανέφερε ο Γουάιτ.

Η πρώην πλέον καθηγήτρια κατέρρευσε στο δικαστήριο καθώς ρωτήθηκε αν όλα όσα εξήγησε ο εισαγγελέας ήταν «100% ακριβή».

«Ναι, κύριε», απάντησε, κλαίγοντας σιγανά πριν τα επιβεβαιώσει, δηλώνοντας «ένοχη».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ