Χυδαία παρενόχληση δημοσιογράφου on air- ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό παρενόχλησης ρεπόρτερ τη στιγμή που έκανε τη δουλειά της ερευνά η αστυνομία του Καναδά. Πρόκειται για την Κρίστα Σαρπ του εθνικού τηλεοπτικού σταθμού CTV, η οποία ενώ “έγραφε” το θέμα της, άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο και περνούσε πίσω της έκανε χυδαίο σχόλιο εναντίον της το οποίο γράφηκε στην κάμερα. “Γ@@@@έ της το μ@@@@” φώναξε από το παράθυρο του αυτοκινήτου προτού επιταχύνει και απομακρυνθεί. Η δημοσιογράφος ανέβασε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο twitter, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Αυτό δεν είναι αστείο ούτε κουλ. Όσο κι αν θέλω να πω ότι δεν με ενοχλεί, με ενοχλεί. Με κάνει να αισθάνομαι σκ@@@ά”.

Όπως επεσήμανε τα περιστατικά παρενόχλησης είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά καθώς συχνά εργάζεται μόνη της, προσθέτοντας: “Αυτό συμβαίνει ακόμη σε γυναίκες δημοσιογράφους παντού και πρέπει να σταματήσει”.

Σύμφωνα με το CBC, ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής είπε ότι το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη: “Το περιστατικό είναι απαράδεκτο, χυδαίο και προσβλητικό. Κανείς δεν θα έπρεπε να υποβάλλεται σε μίσος και εκφοβισμό στο εργασιακό του πλαίσιο” είπε ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ