Χουάν Κάρλος: “Του έκαναν ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τις σεξουαλικές του ορμές”

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ισπανία η δήλωση του πρώην αρχηγού της αστυνομίας για τον Χουάν Κάρλος. Όπως υποστήριξε, οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες του έκαναν ενέσεις με… θηλυκές ορμόνες για να ελέγξουν τις σεξουαλικές ορμές του.

Αυτό ισχυρίζεται ο Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, ο οποίος δικάζεται για εκβιασμό και διαφθορά, στους κύκλους της πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ της χώρας.

Σύμφωνα με τους «Times του Λονδίνου», ο Βιλαρέχο είπε -μιλώντας σε κοινοβουλευτική επιτροπή- ότι χρειάστηκε να κάνουν τις ενέσεις στον εξόριστο πλέον Κάρλος «για να μειώσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις γιατί ήταν πρόβλημα για τη χώρα το γεγονός ότι ήταν τόσο παθιασμένος άνθρωπος».

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές δεν τον πίστεψαν, λέγοντας ότι πρόκειται για σενάριο από ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Ο Βιλαρέχο ισχυρίστηκε ότι έμαθε την πληροφορία από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος, Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση με τον πρώην βασιλιά από το 2004 έως το 2009.

Το 2016, η ίδια εκμυστηρεύθηκε στον αστυνομικό ότι μέλη της συνοδείας του «του έκαναν τις ενέσεις με θηλυκές ορμόνες για να του αφαιρέσουν ορμές». Η Σάιν-Βίτγκενσταϊν πρόσθεσε ότι «ο Χουάν Κάρλος δεν μπορούσε πια να πάει με γυναίκα».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ