Μπριζίτ Μακρόν: Ανησυχώ για τις απειλές κατά της οικογένειάς μου

“Είμαι ανήσυχος άνθρωπος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους Γάλλους”. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα Le Parisien και εξέφρασε την ανησυχία της για την ασφάλεια του Εμανουέλ Μακρόν αλλά και της οικογένειας της. “Ξέρω ότι όλα μπορούν να συμβούν, το έχω πάντα στο μυαλό μου”, δήλωσε.

της Μαρίας Δεναξά

Όπως εκμυστηρεύτηκε η χειρότερη ανάμνηση της από την πρώτη προεδρική θητεία του συζύγου της ήταν ένα κρεμασμένο ομοίωμα του Μακρόν που κάηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε κατά τη διάρκεια διαδήλωσης των Κίτρινων Γιλέκων το 2018 στην πόλη Αγκουλέμ. “Ένιωσα απέραντο πόνο. Επίσης και για όσους το έκαναν αυτό. Συνειδητοποιούν πόσο μακριά έχουν φτάσει;”, υπογράμμισε η Μπριζίτ Μακρόν.

Δήλωσε επίσης πως φοβάται συνεχώς για την ασφάλεια του συζύγου της και των παιδιών της και υπογράμμισε πως δεν θα καταλάβει ποτέ τη χρήση βίας.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας σε άλλο σημείο της συζήτησης, τάχθηκε υπέρ της επιστροφής της ποδιάς και των στολών στα σχολεία αλλά και της απαγόρευσης της χρήσης κινητού στα λύκεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ