BINTEO-Καθρέφτης από το… μέλλον

BINTEO-Καθρέφτης από το… μέλλον

 

Μια νέα κίνηση ετοιμάζει το eBay, σε συνεργασία με την σχεδιάστρια μόδας Rebecca Minkoff , δημιουργώντας τα πρώτα «έξυπνα δοκιμαστήρια» σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο.

Μέσα στο κατάστημα υπάρχουν καθρέφτες οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως οθόνες αφής όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στο κατάστημα. Μπορείτε να δείτε τα ρούχα που θέλετε, να τα επιλέξετε και στη συνέχει όταν φτάσουν στο δοκιμαστήριο έρχεται μήνυμα το οποίο ειδοποιεί τον πελάτη ότι έφτασαν.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, στο δοκιμαστήριο υπάρχουν καθρέφτες που επίσης λειτουργούν ως οθόνες αφής, μπορείς να ρυθμίσεις τον φωτισμό, όλα τα ρούχα έχουν RFID ετικέτες έτσι ώστε στην περίπτωση που δεν σας κάνει κάτι ή δεν σας αρέσει το χρώμα, το δοκιμαστήριο μπορεί να δει τι υπάρχει στο stock και να σας φέρουν άλλο.

Οι RFID ετικέτες επιτρέπουν στο δοκιμαστήριο να αντιληφθεί τι είναι αυτό που δοκιμάζετε και να προτείνει τα κατάλληλα αξεσουάρ. Οτιδήποτε δοκιμάζεται, αποθηκεύεται στο προσωπικό προφίλ του κάθε πελάτη οπότε μπορεί να το αγοράσει στη συνέχεια online ενώ το έχει δοκιμάσει ήδη. Επιπλέον, το eBay στοχεύει να προτείνει προσωπικές επιλογές στους χρήστες του με βάση τις offline αγορές.

Σημειώνεται ότι το εγχείρημα αυτό βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά στο μέλλον ίσως δούμε πολλά καταστήματα να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο youtube Ebayinc

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ