BINTEO – Διακωμωδούν τη δολοφονία του στρατιώτη

BINTEO – Διακωμωδούν τη δολοφονία του στρατιώτη

 

Η δολοφονία του στρατιώτη στο Λονδίνο”πάγωσε” τους Βρετανούς. Υπήρξαν,όμως, κι εκείνοι που την θεώρησαν αστεία και σκέφτηκαν να την διακωμωδήσουν.

Όπως ο παρουσιαστής της ολλανδικής εκπομπής  “Langs de Leeuw” του τηλεοπτικού σταθμού Vara. 

Στο σκετς που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Paul De Leeuw, δύο άντρες, που φορούν σκουφιά, κρατούν και επιδεικνύουν στην κάμερα μαχαίρια βουτηγμένα στο αίμα, όπως ακριβώς είχε κάνει και ο ένας από τους δύο δράστες. 

Με το που προβλήθηκε το σκετς, στα social media και ιδιαίτερα στο twitter ξέσπασε σάλος, αφού χιλιάδες ήταν οι τηλεθεατές που διαμαρτυρήθηκαν.

Η κριτική ήταν τόσο έντονη, ώστε ο τηλεοπτικός σταθμός, αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

“Η επίθεση στη Βρετανία ήταν σοκαριστική και αποτελεί ανθρώπινο δράμα. Αυτή δεν είναι μόνη η κοινή γνώμη, αλλά και η άποψη του σταθμού, του παρουσιαστή και όσων συμμετέχουν στην εκπομπή.

Όλοι χειρίζονται τις τραγωδίες με τον δικό τους τρόπο. Οι κωμικοί συχνά προτιμούν να διαχειριστούν τις δυσκολίες κάνοντας αστεία για αυτές. Πολλές φορές αυτό λειτουργεί.

Κάποιες άλλες δεν λειτουργεί τόσο καλά. Ο πόνος και το σοκ αυτού του συγκεκριμένου συμβάντος είναι τόσο έντονο που δεν υπάρχει χώρος για αστεία. Το αστείο για τους δύο Βρετανούς δεν είχε να κάνει με τον νεκρό στρατιώτη. Αν ο κόσμος νιώθει πληγωμένος, εμείς λυπούμαστε”.

 

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε και ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό

 

Πηγή βίντεο youtube: χρήστης dailynewsworld999

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ